Personlig coachning

Individuell kroppsanalys vänder sig till dig som vill att kroppen fungerar optimalt och håller hela livet. Du ska känna dina ben och inte bara veta var de sitter.

Hur jobbar du? Var har du axlarna? Hur står du och hur känns dina knän?

Om kroppen är optimalt inställd och används på rätt sätt, så håller den längre och risken för felbelastning minskar. Genom att bli medveten om hur du använder kroppen, så kan du också motverka slitage. Vill du hålla genom hela arbetslivet?

Individuell kroppsanalys ger grundläggande kunskap om hur kroppen är uppbyggd och hur din kropps naturliga lodlinjer fungerar. Rätt förhållande till din kropps lodlinjer gör så att skelettet bär upp tyngden av kroppen och musklerna belastas inte i onödan.

Individuell kroppsanalys är utvecklat av sjukgymnast Pia Schnorrenberger med utgångspunkt i många års möten med patienter och klienter från alla grupper i samhället – barn, pensionärer, elitidrottare, motionärer, m fl.

Individuell kroppsanalys innehåller en genomgång av din kropp och vilket ditt naturliga utgångsläge är. Du får en förståelse för vilka resurser just du har och hur du använder dem på bästa sätt. Uppföljning efter ett par veckor för att fånga upp frågor som kan dyka upp och för repetition.

Kostnad: 750 SEK exkl moms